Bliža se čas piknikov

Piknik

Večeri vročih poletnih dni so kot nalašč za to, da jih zapolnimo s prijetnimi družabnimi aktivnostmi – še posebej, če ob teh zadiši tudi okusna hrana! S prihodom toplejših dni v letu se približa tudi sezona piknikov, na tovrstne aktivnosti pa se je treba dobro pripraviti. Kar nekaj opreme in pripomočkov bomo potrebovali za organizacijo nepozabnega piknika, nato pa ne pozabimo še na hrano in pijačo ter na dobro družbo!

  1. Nepogrešljiva oprema za nepozaben piknik

Katero opremo bomo potrebovali in kje jo lahko najdemo? Pri večjih trgovcih lahko najdemo tudi celotne zbirke opreme, nakup v kompletu pa je običajno tudi najugodnejši. Aktualni Hofer katalog na primer vključuje opremo za piknik, ponudba pa lahko služi tako iskanju navdiha kot dobrega nakupa. Hofer katalog daje tako na voljo viseči žar, razne gorilnike in kuhalnike, pa tudi drugo dobrodošlo opremo, ki pride prav pri organizaciji piknika. Veliko izbire je med zložljivim pohištvom, seveda pa bo možno pri tem trgovcu najti tudi pripomočke za postrežbo in uživanje hrane. Ponudba je res pestra, tako da pri pripravi specialitet z žara ne bo zmanjkal noben ključen kos opreme!

Hofer katalog ponuja posebej ugodne cene za opremo, ki bo koristila pri organizaciji piknika. A tudi v redni ponudbi je moč najti veliko uporabnih pripomočkov, ki se bodo izkazali za nepogrešljive. Največja prednost nakupovanja na ta način je gotovo v tem, da je možno na enem mestu najti prav vse, kar potrebujemo pri organizaciji piknika. Največ pozornosti seveda namenimo ključnim kosom opreme, predvsem žaru, a Hofer katalog v kombinaciji z redno ponudbo tega trgovca poskrbi tudi za vse druge potrebščine!

  1. Po sveže meso in zelenjavo k najboljšemu trgovcu

Naposled pa seveda pridemo do pomembnih odločitev pri izbiri hrane, ki jo bomo na pikniku pripravljali. Spet se splača pobrskati po katalogih večjih trgovcev, v tem primeru bo najboljša izbira verjetno Lidl katalog, ki ponuja mamljive specialitete za oblikovanje popolnega piknik jedilnika. Predvsem pa Lidl katalog združuje kakovostna in sveža živila, ki zagotovijo tisti pravi učinek pri tovrstni pogostitvi – gotovo bo piknik bolje uspel, če bodo zadišali kvalitetni kosi mesa, dopolnjeni s sočno zelenjavo in okusnimi začimbami. Vse to nudi Lidl katalog, ki ob začetku sezone piknikov ponuja tudi zelo ugodne cene za klasične specialitete z žara.

Najbolj pa je ljubiteljem peke na žaru pisana na kožo Lidlova akcija Žar legende, ki postreže z zanimivimi vsebinami na televiziji in v tisku, predvsem pa s prilagojeno ponudbo mamljivih živil, ki so kot nalašč za peko ob pikniku. Lidl katalog vključuje tudi izdelke iz te akcije, tako da je spet možno vse potrebno najti kar na enem mestu. Že z enim samim obiskom prodajalne se je možno dobro založiti z vso potrebno hrano in pijačo za piknik, poleg tega bo nakup tudi precej ugoden. To še posebej velja v primeru, da se pred obiskom trgovine dobro poučimo o tem, katere specialitete so trenutno v akciji in katere se bodo najbolje podale na jedilnik za prihajajoči piknik. Izbire je ogromno, tako da je odločitev vedno le na strani kupca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *